De første smaksprøvene. Hvilken forskjell utgjør de 3 ulike gjærtypene. Her har vi brukt 1728 (Scottish ale), 1098 (Brit Ale) og 1084 (Irish Ale). Vi noterte oss at Brit Ale virket mest tørt og nøytralt i smaken, Irish noe fruktigere, og Scotish muligens en rundere mer fyldig smak?
Klarnet fint i gjæringskaret. Lover godt for ytterligere klaring i flaskene.
Noen spanderer på seg dyre luksusflasker..
Flasketre
Thomas tapper den første flasken TBT Porter
Bitteren gjæret ned til 1010 på 1 pose tørrgjær..
Bordmodellen er å anbefale. Korking med håndmodellen er tungt
Silikonslange.. dyre greier
Eldste sønnen går i lære. Tidlig krøkes osv..
Mer smaking
Tore er så glad i chili at han gjerne vil ha det i ølet sitt også
Sånn ser 120 liter øl ut når det er flasket
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar